Wat we doen

Wat we doen

Eigenlijk zijn wij met Confetti op 1 ding gericht: JOU! En met deze gastgerichtheid hebben wij het doel om jouw bezoek er eentje te maken waar je een glimlach van krijgt. Dit doen we door 3 belangrijke facetten van Confetti te waarborgen:

Verwennen

Als je bij ons langskomt kun je jezelf en wie je meeneemt gegarandeerd verwennen! Zowel op een doodgewone maandagochtend als op een feestelijke zaterdagmiddag. Onze Confetti Coffee Roast is speciaal voor ons gebrand door Ief & Ido Koffiebranderij dus wij zorgen dat jij een heerlijk bakkie drinkt. Of neem warme melk met Malthezers en honing, versier je eigen muffin (zeker niet alleen voor kinderen!), neem een bol ijs naast jouw brownie of proef ons brood met warme geitenkaas, gegrilde perzik, bio bacon en Haagse honing. Er staat genoeg lekkers op onze kaart en kunnen naar jouw wensen zorgen dat jij jezelf kunt verwennen (ook als je vegan/glutenvrij/lactosevrij eet!). En reken op service met een lach want wij vinden het leuk dat je bij ons langskomt en maken er graag een feestje van!

(de driehoek staat voor verwennerij omdat het doet denken aan bijvoorbeeld een stuk taart/een drie-hoek slinger die bij verwennerij horen)

Verrassen

Wanneer jij over de drempel van Confetti komt willen wij je meteen verrassen. De zaak is kleurrijk en vrolijk met af en toe een funky twist. De roze discobal brengt hopelijk een glimlach op jouw gezicht en op vrijdagmiddag rond een uurtje of 16.00 zetten we ‘m aan om het weekend in te luiden. Alles dat je op je bord krijgt is een feestje en verwacht veel slagroom, spikkels en natuurlijk confetti. Maar ook op service gebied willen wij je verrassen. Wij denken graag met je mee, zetten die extra stap en weten soms al eerder waar jij behoefte aan had dan jijzelf.

(de boog staat voor verrassen omdat je van een positieve verrassing een glimlach op je gezicht krijgt)

Aandacht

Het overkoepelende aspect binnen Confetti is de aandacht die wij voor alle aspecten binnen het geheel hebben. Wij hebben aandacht voor jou vanaf het moment dat jij over de drempel komt tot het moment dat jij de deur weer uitgaat. Wij hebben aandacht voor alles dat wij serveren/hoe de zaak eruit ziet/ hoe de sfeer is/hoe wij service verlenen en hierdoor ontstaat er een kloppend geheel.

(de cirkel staat voor aandacht omdat dit het overkoepelende geheel omcirkeld en compleet maakt)